ИндексPortalРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 Хамачи мрежи!!!

Go down 
АвторСъобщение
nakazatelA
С-ни Турнири С-ни Турнири : 0
Брой мнения 109

17112010
ПисанеХамачи мрежи!!!Стъпка 1: Изтеглете инсталационната програма за Windows от this page*, И го стартирайте от акаунт с администраторски права.Стъпка 2: Натиснете Next и минете през инсталация както обикновено. Когато стигнете до екрана на тема "Сигурност" проверка на етикета кутия "Изключване уязвими услуги на Windows през Hamachi". (Тъй като Hamachi е виртуална програма за LAN, услуги, като споделяне на принтер и файлове ще бъдат достъпни за други потребители в Hamachi по подразбиране, ако това поле не е отметнато, по този начин създават възможни проблеми на защитата за вас - потребителите биха могли достъп до вашите файлове и принтери ).Стъпка 3: Продължаване на щракнете върху Напред и Hamachi ще бъдат инсталирани. Моля, обърнете внимание, че тя ще се инсталира нов мрежов адаптер име Hamachi, и този адаптер ще бъде видима, когато отидеш на мрежовите настройки на Windows.

На последната страница, махнете отметката от кутийката "Launch Hamachi". В някои случаи едно рестартиране може да се изисква да завърши инсталацията. Натиснете Finish и инсталационната програма ще завърши.Стъпка 4: Уверете се, че все още сте влезли в профил с администраторски права. В Windows XP (а може би и всички други версии, освен Vista, както и), кликнете върху менюто "Старт" в долния ляв ъгъл на екрана. Отидете в контролния панел и след това отидете на мрежовите връзки. Списък на мрежовите карти трябва да се появи.
В Windows Vista, отворете менюто "Старт", щракнете с десния бутон на "My Network" пряк път. Меню, ще се отвори. Изберете "Properties" от менюто. Мрежа и споделяне център трябва да отвори. В този прозорец, натиснете "Управление на мрежовите връзки" от страничната лента в лявата част на прозореца. Списък на мрежовите карти трябва да се появи.

Стъпка 5: Изберете "Advanced" меню в лентата с менюта, и изберете "Advanced Settings" от менюто (Windows Vista потребителите да се наложи да натиснете бутона Alt на клавиатурата, за да се появи лентата с менюта):Стъпка 6: Разширени настройки прозорец. В раздела Адаптери и автомати, ще има списък с надпис "връзки". Използвайте бутоните в дясно от списъка, за да се движат Hamachi до най-горната част на списъка. (Това трябва да се направи, за да позволи Hamachi трябва да бъдат избрани първи, когато OP2 установява връзка с мрежата, в противен случай OP2 няма да можете да използвате Hamachi да създавате и да играете игри).

Щракнете върху OK и затворете прозореца Network Connections.


Стъпка 7: Стартирайте Hamachi, като отидете в менюто "Старт" и да го намерите в рамките на програмата група "Hamachi". Когато започва Hamachi, кутия по следния начин ще се появи, обикновено заедно с друга кутия с надпис "Бърза настройка". Следвайте инструкциите в Setup прозорец Бързо да създаде своя прякор. След като бързо инсталиране приключи, следвайте указанията по-долу (които са най-вече една рекапитулация на указанията на бързо инсталиране):

Ако бутона в долния ляв ъгъл не е зелено (свързан), кликнете върху, както е посочено по-горе картина на "включване". Това ще стартира на мрежа Hamachi ядрото и се свържете към сървърите посредничество Hamachi, които ви позволяват да се присъединят към виртуална мрежа, локална мрежа на Hamachi.


Стъпка 8: Кликнете върху "мрежа" икона, както е показано и след това щракнете върху "Присъедини се към съществуваща мрежа", както е показано по-долу:Стъпка 9: В диалога, който се появи, въведете opu.net за име на мрежата и OPU за парола (всички малки букви). Кликнете Присъединете се присъедините към нашата виртуална мрежа за игра на Outpost 2 през Hamachi.Стъпка 10: Ако видите дисплей, подобно на следното, вече сте част от нашата мрежа, както и да започне играта с други потребители, които са и в мрежата. Прочетете, за да разберете как да използвате Outpost 2 с Hamachi.Хостинг / Създаване на играта - След Hamachi вече се изпълнява, и сте свързани към мрежата ни, започнете Outpost 2 щракнете Multiplayer на главното меню и кликнете върху TCP / IP. Кликнете върху Създаване и определяне на играта настройките, които искате, както бихте обикновено.

Присъединяване към играта - Начало на Outpost 2, и кликнете Multiplayer в главното меню. След това кликнете върху TCP / IP, а след това присъединяване да се присъедините към игра на мрежата. След като въведете потребителското си име, ще бъде представен с Намерете сесия прозорец, подобен на следния:Въведете виртуален ПР на съперника си в учебник условия. (Можете да получите виртуални IP на играча с десния бутон върху името му в Hamachi и изберете "Копиране на адреса" от менюто. Виртуалният IP е комплект от 4 числа, разделени с точки, с първия брой винаги е 5).

Може да бъде в състояние да използват възможността за излъчване на мрежата за игри, като че ли играеха по локална мрежа, но си пробег, много може. (Много потребители са докладвали, че това е спрял да работи стабилно през последните версии на Hamachi).

Стъпка 11: Ще играя играта си, както обикновено. Когато сте готови да играете, излизане Outpost 2 и се върнете към Hamachi. Сега трябва да оставим на мрежата, преди да излезете от програмата Hamachi, за да освободите място за него на списъка с потребители на други играчи (тъй като има най-малко 16 потребители в една мрежа Hamachi във всеки един момент). Просто излизане от програмата Hamachi не ви предизвика да напусне мрежата, както и на място си в списъка не е освободен. Вие сте само маркирани като "офлайн", докато програмата Hamachi се стартира отново.

Кликнете с десния бутон на мрежата заглавието в горната част на прозореца (opu.net). Няколко опции ще се появи. Изберете "Оставете мрежа" да се премахнете от мрежата Hamachi и освобождаване на място си за другЗабележка: Потребителите, които не успеят да напуснат мрежа при излизане Hamachi ще се зарежда от мрежата и може да бъде трайно давност (авто-обувка) от мрежата, ако те обикновено забравят! Моля, отделете време да си тръгне в мрежата, преди да затворите Hamachi.

Backup мрежи

Ако, когато се опитате да се присъединят към мрежата Hamachi, ще получите грешка, като "Тази мрежа е пълна", има 2 различни мрежи гръб можете да използвате.

Backup # 1: opu.net_1

Backup # 2: opu.net_2

Паролата за двете мрежи е OPU. Моля, имайте предвид: всички хора, които желаят да участват в една игра на OP2 * * трябва да са на една и съща мрежа, за да общуват. (С други думи, ако сте в opu.net и опонента ви е в opu.net_1 вместо opu.net, трябва да се присъединят към opu.net_1, за да си играе с опонента си).

Ако все пак попаднете на пълна мрежа, моля да ни уведомите за IRC, така че ние може да отстрани потребители, които не играят играта от мрежата (а).

Не забравяйте да използвате IRC, когато играят OP2, за други да знаят, че възнамерява да играе една игра. Ако имате проблеми с връзката, когато използвате Hamachi, говоря за това на IRC - ние сме тук, за да помогнем! :ahehe:


Последната промяна е направена от American Pie на Съб Ное 20, 2010 7:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Хамачи мрежи!!! :: Comments

No Comment.
 

Хамачи мрежи!!!

Върнете се в началото 

Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
YuGiOh Stars - Bulgaria :: Индекс :: Новини-
Идете на: