ИндексPortalРегистрирайте сеВход
YuGiOh Stars - Bulgaria
YuGiOh Stars - Bulgaria - Условия за регистрация


I. Общи правила:
1. Не обиждайте други потребители на форума. Ако имате проблем с някой потребител или сте обект на проблемно отношение - консултирайте се с администратор или модератор.
2. Не пускайте съдържание включващо расизъм, шовинизъм, наркомания, извращения, детска порнография и всякакви подобни материали, които могат да породят скандали/лоши спомени у потребителите. Пускането на подобни материали води до перманентен бан.
3. Забранено е съдържание с връзки/материали с цел реклама! Забранени са линкове, банери, etc. на сайтове, организации или частни лица и т.н.
4. Забранява се двойна, тройна и т.н. регистрация в сайта с цел гласуване/спам, включително и други опити за измама (избягване на временен бан, например). Подобни прояви ще бъдат безвъзвратно наказвани с вечен БАН не само за допълнителната регистрация, а и за "оригиналния" Ви юзър! 
5. Всички мнения, включително заглавия на теми, трябва да бъдат на кирилица. Пишете на български! Ако Ви е голям проблем ползвайте кирилизатори.
5.1. Не използвайте символи вместо букви - о - 0, а - @, т - 7, ч - 4, ш - 6 и др.

5.2. Не пишете с главни букви (това се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН). 
5.3. Забранено е и писането на свързани/залепени думи и символи с повече от 40 знака (включително и емотиконки).

II. Аватари и подписи:
*Препоръчително е всеки потребител да има аватар... 
1. Аватарите могат да бъдат до 200x200 пиксела и до 200 kB.
2. Подписите трябват да бъдат с големина до 800x250 пиксела (която включва текст и/или картинки). Може да съдържат текст с големина между 85 и 100 (малък или нормален шрифт) и картинки (но не по-големи от 250 kB).
3. Линковете в подписите Ви са разрешени, но линкове към забранени или нарушаващи правилата страници (по точки I.2. и I.3.) ще бъдат премахвани.

III. Пускане на теми:
1. Не пускайте повтарящи се теми! Ако се съмнявате или не знаете дали темата е пускана, ползвайте търсачката 
Ако не можете, >тук< ще се научите как.
2. Теми, които не отговарят на разделите си, ще бъдат местени/заключвани или изхвърляни в зависимост от случая.
3. Пишете адекватни заглавия на темите - заглавието на темата трябва да подсказва максимално за какво е тя. 
Заглавието може да има 60 символа - използвайте ги пълноценно без знаци за излишно повторение.
Тоест, не поствайте заглавия подобни на:
"Неееееее ><"
"какво стана?????"
"ПРОБЛЕМ!!!!1!!11"

IV. Писане на постове:
1. Задължително е писането във вид на "чист текст" на кирилица (от правило I. 6.):
1.1. Не прекалявайте с емотиконките и прекомерното използване на пунктуационни знаци (!!!!!???!!11!!).
2. Забранява се спамът: "безсмислено постване"/"постване за бройка (мнения)", пускане на празни мнения или такива само с емотиконки и т.н. 
3. Избягвайте флууд: усилен и концентриран поток от безсмислени мнения. Това са масовите 'цитати на цитати', циране на предно-написалия, чат и т.н. 
3.1. Ако цитирате огромен пост, премахнете написаното и го заместете с "...". В противен случай мнението Ви може да бъде изтрито заради флууд!

3.2. (препоръка): Ползвайте бутона "писане на отговор: " вместо "цитат: " за мнения, които са точно над Вашето (изцяло цитиране на предно-написалия), освен ако поста Ви не отива на нова страница от темата или в друг случай, когато цитат е наложим :Р.
4. Ограничавайте се от разговори извън темата - "off-topic". Форумът НЕ Е чат: ако искате да си говорите лично с някой от форума, правете го на 'Лично съобщение' (PM) или по друг начин, но не и в темите.
5. Двойното (и повече) постване е забранено, освен в случаите, когато вторият пост е с 12+ часа разлика от първия или е крайно наложително. Не забравяйте за бутона "Edit" в горния десен ъгъл на своите мнения. Така може да добавите нещо, ако е необходимо.
6. Забранено е пускането на картинки или поредица от картинки в един пост с ширина над 800 пиксела и височина над ~ 1000 пиксела. За по-големи картинки използвайте линкове или thumbnails.

V. Други правила:
1. Когато имате коментари, забележки към модераторски решения, предложения за форума и сайта или въпроси относно правилата - моля, ползвайте настоящия раздел (Предложения / Въпроси и отговори) или се обърнете към съответния модератор.
2. При предложение за турнир моля обръщайте се директно по ЛС или Skype към администраторите, в противен случай може да не Ви се обърне вниманиe...
3.При използване на обида в username-a следва моментално изтриване на акаунта.При повторен опит следва бан по IP. 

VI. Наказания
При нарушение се поставя предупреждение и се отнема % от warn bar-a на потребителя.
След като стигнете 0% Warn следва:
1.Спам и двойни постове - бан до 3 дни
2. Писане на латиница - бан до 5 дни
3. Обиждане на някой член на форума - бан до 6 месеца (зависи от обидата)
4. Тъпи въпроси и отговори - бан до 24 часа
5. Реклама на чужд форум или сайт , без разрешение на админ - бан до 30 дни!


Ако за пръв път ползвате форум - добре дошли.  
Моля, прочетете и темата след тази - За начинаещите...